← Wszystkie artykuły
TikTok

Czy możesz sprawdzić, kto wyświetlił Twój profil na TikToku?

Redakcja Folnova · 18 September 2026 · 5 min czytania

Osoba korzysta ze smartfona przy kuchennym stole, aby sprawdzić prywatność wizyt na profilu.

Tak, ale nie zobaczysz wszystkich. Dzięki historii wyświetleń profilu na TikToku czy możesz zobaczyć odwiedzających z ostatnich 30 dni, jeśli oboje macie włączone to ustawienie. Musisz mieć co najmniej 16 lat i mniej niż 5.000 obserwujących. Najpierw sprawdź, czy chcesz również udostępniać własne odwiedziny: to ustawienie działa w obie strony.

Poniżej przeczytasz, jak włączyć lub wyłączyć wyświetlenia profilu oraz co mówi lista odwiedzających.

Dlaczego nie widzisz wszystkich osób odwiedzających Twój profil na TikToku

Lista odwiedzających nie jest kompletna. Mogą się na niej znaleźć tylko wizyty spełniające określone warunki. Brakuje jakiegoś imienia? Nie masz więc pewności, czy ta osoba otworzyła Twój profil.

Przykład: prosisz znajomego, aby wyświetlił Twój profil. Później nie widzisz jego imienia na liście. Najpierw sprawdź, czy oboje macie włączone wyświetlenia profilu i spełniacie wymagania. Brak imienia nie oznacza od razu, że funkcja nie działa.

Imię na liście nie mówi również, dlaczego ktoś zajrzał. Ta osoba mogła szukać filmu albo przypadkowo stuknąć Twój profil. Nie da się wywnioskować powodu z samej wizyty.

Jak włączyć lub wyłączyć wyświetlenia profilu na TikToku

Wyświetleniami profilu zarządzasz w ustawieniach prywatności swojego konta. Dokładna nazwa i lokalizacja opcji mogą się różnić. Poszukaj jej w następujący sposób:

  1. Otwórz ustawienia swojego konta TikTok i przejdź do sekcji dotyczącej prywatności.
  2. Poszukaj opcji wyświetleń profilu lub historii wyświetleń profilu.
  3. Przeczytaj wyjaśnienie przy ustawieniu, zanim coś zmienisz.
  4. Włącz lub wyłącz przełącznik i sprawdź, czy jest ustawiony prawidłowo.

Nie widzisz tej opcji? Sprawdź, czy spełniasz wymagania dotyczące wieku i liczby obserwujących. Nie zmieniaj daty urodzenia, aby uzyskać dostęp. Spełniasz wymagania? Zapoznaj się z oficjalnym wyjaśnieniem TikToka za pomocą linku powyżej.

Wyjaśnienie TechPulse dotyczące wyświetleń profilu na TikToku może pomóc Ci zrozumieć tę funkcję. To jednak starszy artykuł. Obrazy mogą więc różnić się od tego, co obecnie widzisz w aplikacji.

Czy ktoś może zobaczyć, że odwiedziłeś jego profil na TikToku?

Tak, jeśli oboje macie włączone wyświetlenia profilu. Gdy wyłączysz to ustawienie, sam nie będziesz już widzieć osób odwiedzających Twój profil. Inni również nie zobaczą za jego pośrednictwem Twoich wizyt.

Załóżmy, że chcesz sprawdzić, czy dawny kolega z klasy nadal publikuje filmy. Zanim otworzysz profil, sprawdź swoje ustawienie. Samo oglądanie nie oznacza automatycznie, że pozostaniesz niewidoczny.

Widoczna wizyta nie jest tym samym co powiadomienie na czyimś telefonie. Nie zakładaj więc, że ktoś od razu otrzyma powiadomienie, gdy odwiedzisz jego profil.

Wyłączenie tej opcji po fakcie również nie gwarantuje, że nikt nie widział Twojej wcześniejszej wizyty. Ktoś mógł już sprawdzić listę.

Czy możesz sprawdzić, kto ogląda Twój film na TikToku?

Nie da się tego odczytać z wyświetleń profilu. Dotyczą one wizyt na Twoim profilu, a nie widzów konkretnego filmu. Liczba pod filmem również nie jest listą imion.

Sprawdź przy samym filmie, czy TikTok pokazuje informacje o widzach. Przeczytaj wyjaśnienie, które się przy nim znajduje. Zasady dotyczące wizyt na profilu nie mają automatycznie zastosowania do filmów ani relacji. Nie zakładaj też, że zobaczysz kompletną listę wszystkich osób, które oglądały.

Szukasz informacji o innej aktywności? Przeczytaj więcej o tym, jak sprawdzić, kto ogląda Twoją relację na TikToku, sprawdzić, kto polubił Twojego TikToka lub sprawdzić, kto udostępnił Twojego TikToka.

Co oznaczają liczby przy Twoim filmie?

Liczby pozwalają porównywać własne filmy. Zwróć jednak uwagę, co oznacza dana liczba. Wyświetlenia liczą odtworzenia, a lajki oznaczają inną aktywność. Unikalni widzowie to poszczególne osoby lub konta. Te liczby nie oznaczają więc tego samego.

Przykład: przy filmie z Twoim kotem widzisz 240 wyświetleń i 18 lajków. Nie oznacza to, że obejrzało go 240 różnych osób. Nie wiesz również, dlaczego inni widzowie nie dali lajka.

Czy aplikacje mogą pokazać ukrytych widzów na TikToku?

Nie ufaj aplikacjom, które obiecują pokazać wszystkie ukryte osoby odwiedzające profil. Lista imion nie dowodzi, że te konta wyświetliły Twój profil.

Zwróć uwagę na te sygnały ostrzegawcze:

  • Musisz wpisać swoje hasło do TikToka lub kod logowania.
  • Musisz zapłacić, zanim rzekomo zobaczysz ukryte imiona.
  • Usługa obiecuje znaleźć wszystkich anonimowych widzów, ale nie wyjaśnia, jak to zrobi.
  • Musisz zainstalować nieznany plik lub osobną aplikację.

Nie podejmuj dalszych działań w odpowiedzi na takie prośby. Nie udostępniaj kodów logowania i nie płać tylko dlatego, że usługa twierdzi, iż znalazła osoby odwiedzające profil.

Czy wpisałeś już swoje hasło? Zmień je bezpośrednio w TikToku. Sprawdź również bezpieczeństwo konta. Jeśli widzisz tam nieznany dostęp do konta, usuń go. Informacje o osobach odwiedzających profil sprawdzaj w TikToku, a nie na podstawie niepotwierdzonej listy innej usługi. Jeśli publikujesz także własne treści, nasze usługi dla TikTok obejmują pakiety oferujące wyświetlenia i obserwujących. Na stronach produktów znajdziesz dostępne ilości i ceny.

Przeczytaj także

JESTEŚMY TU, ABY POMÓC

Potrzebujesz pomocy? Jesteśmy gotowi.

Od pierwszego pakietu po pomoc przy zamówieniu.

Skontaktuj się z obsługą klienta